SOLUȚII AUDIO-VIDEO

Transport

Indiferent cum călătorim, la un moment dat intrăm în contact cu un funcționar în zona de ghișeu, “ciulim”  urechile la anunțurile audio, căutăm ora de plecare pe un display digital sau așteptăm pe cineva la sosiri. Oricum ar fi, interacționăm cu DOOH (Digital Out Of Home), sistemul de alarmare și sonorizare, sistemele de intercom, ceasoficare și solutiile FIDS (Flight Information Display Systems).

DOOH

În transportul public, DOOH sporește interacțiunea călătorilor cu informații live prin display-urile digitale.

Aceste display-uri digitale captează atenția călătorilor și sunt o platformă eficientă pentru campanii de marketing, amplificând mesajele publicitare. 

Utilizarea inteligentă a DOOH îmbunătățește nu doar informarea, ci și experiența vizuală în timpul așteptării, creând valoare adăugată pentru pasageri și advertiseri.

Digital Signage

Digital Signage în transportul public îmbunătățește fluxul de informații, afișând orarele și noutăți în mod dinamic și interactiv. 

Ecranele digitale oferă o platformă excelentă pentru publicitate, crescând angajamentul călătorilor și generând venituri suplimentare pentru operatori. Această tehnologie asigură o comunicare vizuală eficientă, esențială pentru navigarea modernă în sistemele de transport aglomerate.

Alarmare vocală

Alarmarea vocală în transportul public este vitală pentru siguranța călătorilor, oferind anunțuri clare și instrucțiuni în caz de urgență. Aceste sisteme asigură că mesajele importante sunt auzite în întreg spațiul stației sau vehiculului, chiar și peste zgomotul de fond.

Eficiența lor contribuie la reacții rapide în situații critice și la menținerea unui mediu ordonat și sigur pentru toți pasagerii.

Sonorizare

Sonorizarea în transportul public este importantă pentru o comunicare eficientă, oferind călătorilor anunțuri clare și muzică ambientală adaptată fiecărui mediu.

Sistemele de sonorizare sunt proiectate să reziste în medii variate, de la autobuze și trenuri la terminale și aeroporturi, asigurând o acustică optimă și durabilitate.

Intercom

Sistemele de intercom în transportul public sunt esențiale pentru comunicarea eficientă în stații și vehicule, facilitând anunțurile de urgență și coordonarea activităților zilnice. 

Acestea oferă o soluție de comunicare directă și rapidă între personalul de transport și călători, contribuind la siguranța și eficiența călătoriei. Intercomul se integrează ușor cu alte sisteme, cum ar fi ceasoficarea sau informațiile despre zboruri, asigurând o gestionare fluidă a fluxurilor de pasageri.

Ceasoficare

Transporturi Aeriene

Soluțiile MOBATIME pentru aeroporturi și controlul traficului aerian asigură gestionarea eficientă a timpului în medii aglomerate.

Transporturi Feroviare

Pentru metrouri și gări, MOBATIME oferă sisteme de distribuție a timpului cu un grad înalt de fiabilitate și disponibilitate. Asigură afișarea corectă a timpului pentru pasageri și personalul feroviar, indiferent de locație.

Transporturi Maritime

Pentru nave, cargouri și porturi, MOBATIME oferă soluții care permit ajustarea regulată a timpului local în funcție de fusuri orare.

Proiecte recente

ROMAUDIOVIDEO a implementat tehnologii pentru a optimiza experiența clienților în transportul public

Aeroportul Henri Coandă

Aeroportul Cluj-Napoca

Aeroportul Constanța

Solicită ofertă

Inginerii și consultanții ROMAUDIOVIDEO vă vor trimite tehnologiile recomandate