SOLUTIONS FOR EDUCATION

Învățarea interactivă

Soluțiile ROMAUDIOVIDEO se adaptează evoluției noilor generații. Produsele noastre video și voce facilitează o experiență educațională de excepție, oriunde!

Amfiteatre

Un amfiteatru universitar echipat cu un videowall de ultimă generație transformă un eveniment academic într-o experiență multimedia, iar prezentările vor capta atenția și vor crea discuții interactive. Acesta asigură și o derulare coerentă a evenimentelor, de la ceremonii de decernare a diplomelor până la conferințe.

Sonorizarea asigură fiecare cuvânt din prelegeri auzit clar, fără întreruperi, chiar și în cele mai mari săli.

În timpul conferințelor, votarea digitală facilitează interactivitatea, permițând participanților să își exprime rapid opinia. 

În timpul unor conferințe, sistemul de videoconferință permite colaborări și participanți noi, extinzând granițele cunoașterii. În plus, videoproiectoarele noastre pot oferi prezentări vizuale impecabile, mai ales pentru prezentările științifice.

Videowall

Display interactiv

Sistem de sonorizare

Sistem de vot

Videoconferință

Videoproiectoare

Săli de consiliu

În sălile de consiliu, videowall-urile cu rezoluție 4K asigură o claritate vizuală impresionantă, fiind potrivite pentru prezentări detaliate și conferințe video. 

Acestea sunt completate de sisteme de sonorizare de înaltă calitate, care asigură că fiecare cuvânt este auzit clar, fără distorsiuni, indiferent de dimensiunea sălii.

Display-urile multi-touch îmbogățesc interactivitatea, facilitând o implicare directă și captivantă a utilizatorilor cu informațiile prezentate. Platformele de videoconferință extind posibilitățile de colaborare, conectând participanți de la distanță.

Videowall

Display interactiv

Sistem de sonorizare

Sistem de vot

Videoconferință

Săli de curs

Tablele interactive oferă o platformă dinamică pentru prezentări și lecții, permitând o implicare activă a studenților. Sistemele de sonorizare asigură claritatea sunetului, esențială pentru o comunicare eficace, chiar și în săli mari.

Sistemele de videoconferință facilitează interacțiunea între cursanți și profesori, chiar și atunci când sunt în locații diferite.

Videoproiectoarele de înaltă rezoluție contribuie la claritatea prezentărilor, îmbunătățind înțelegerea acestora.

Tablă interactivă

Sistem de sonorizare

Videoconferință

Videoproiectoare

Holuri

Aceste tehnologii nu doar îmbunătățesc estetica, dar sunt și foarte utile: Digital Signage-ul afișează eficient direcții și anunțuri, ajutând vizitatorii să se orienteze ușor, în timp ce avizierele digitale oferă informații actualizate, cum ar fi programul de evenimente sau alerte de securitate.

Sistemele de alarmare vocală în școli sunt esențiale pentru transmiterea clară a instrucțiunilor în situațiile de urgență. 

Soneriile moderne marchează orele și permit personalizarea pentru anunțuri, eficientizând gestionarea timpului.

Digital Signage

Avizier digital

Sistem de sonorizare

Sonerie automatizata

Sistem alarmare vocala

Spații de recreere

Folosim sisteme de sonorizare de calitate superioară pentru a difuza muzică ambientală, creând o ambianță relaxantă în zonele de lounge din școli sau de recreere. Pe lângă aceasta, integrăm sisteme de alarmare vocală care pot transmite imediat alerte de siguranță în caz de urgență, asigurând o evacuare eficientă.

Tehnologia de sonorizare crează o ambianță relaxantă, ideală pentru detensionare și recreere. Flexibilitatea acestor spații este sporită prin posibilitatea de a le adapta pentru diverse evenimente sau activități.

Sistem de sonorizare

Sistem de alarmare vocală

Spații exterioare

Totemurile digitale, situate în locuri strategice cum ar fi intrările principale sau holurile, promovează evenimente școlare și activități extracurriculare. Avizierele digitale, instalate în zonele cheie ale campusului, afișează anunțuri educaționale și informații actualizate pentru studenți și cadre didactice.

Digital Signage, utilizat în spațiile comune, captează atenția cu conținut vizual interactiv, de la informații academice la proiecte studențești. Sistemele de sonorizare, instalate în zonele exterioare cum ar fi curțile sau terenurile de sport, asigură transmiterea clară a mesajelor și creează o atmosferă plăcută.

Digital Signage

Avizier digital

Totem

Sistem de sonorizare

Cămine

În amenajarea căminelor studențești, integrăm soluții audio-vizuale avansate pentru a asigura un mediu performant. 

Digital Signage este folosit pentru a afișa anunțuri și informații utile, îmbunătățind comunicarea. Totemurile digitale, plasate strategic, facilitează accesul la informații și orientarea studenților.

Sistemele de sonorizare eficientizează difuzarea mesajelor în spații comune, în timp ce sistemele de alarmare vocală cresc siguranța, oferind instrucțiuni rapide în caz de urgențe.

Digital Signage

Sistem de alarmare vocală

Totem

Sistem de sonorizare

Proiecte recente

ROMAUDIOVIDEO a implementat tehnologii de top pentru a optimiza experiența și siguranța centrelor de învățământ

Deutsche Schule Bukarest, renumită pentru excelența sa, a modernizat sistemele de alarmare și adresare pentru protecția și comunicarea eficientă cu studenții și personalul.

British School București combină excelența educațională cu standardele britanice și este dotată cu un sistem avansat de adresare publică EN-54 pentru comunicare și siguranță optimă.

Școala Little London și-a intensificat securitatea prin echipamente de alarmare și adresare EN-54, garantând comunicare și protecție completă în toate spațiile.

Școala Lumina București, având sistemul EN-54, siguranța elevilor este sporită, în timp ce noile echipamente facilitează comunicarea și amplifică atmosfera evenimentelor sportive.

Solicită ofertă

Inginerii și consultanții ROMAUDIOVIDEO vă vor trimite tehnologiile recomandate