SOLUȚII AUDIO-VIDEO

Industria Medicală

RAV poate aduce plus valoare în mai multe direcții în zona medicală: atât în relația cu pacienții, cât și intern. Soluțiile moderne de tip nurse call furnizate susțin îmbunătățirea timpilor de reacție a cadrelor medicale la solicitările pacienților, iar când vine vorba de organizarea și comunicarea internă: intercom-ul facilitează transmiterea informațiilor între zone separate de lucru, ceasoficarea asigură sincronizarea tuturor ceasurilor din locație,  sistemele de alarmare vocală semnalizează situațiile neprevăzute, iar prin Digital Signage la nivelul recepțiilor și ghișeelor se pot afișa informațiile relevante pentru pacienți.

Nurse call

Sistemele de nurse call reprezintă o punte de comunicare între pacienți și personalul medical, asigurând o reacție rapidă.

Acestea ajută la reducerea timpului de așteptare, contribuind la o experiență pozitivă pentru pacienți.

Digital Signage

Soluțiile de Digital Signage pentru industria medicală îmbunătățesc comunicarea cu pacienții prin afișaje digitale informative și eficientizează distribuirea informațiilor. 

Acestea permit gestionarea centralizată a conținutului și a dispozitivelor printr-un sistem integrat, utilizând platforma MagicINFO™ de la Samsung. 

Implementarea acestor soluții contribuie la modernizarea și optimizarea experienței pacienților și a personalului medical.

Alarmare vocală

Sistemele de alarmare vocală OPTIMUS sau TOA sunt recunoscute pentru fiabilitate și performanță, fiind o combinație între tehnologie avansată și design ergonomic. 

Aceste sisteme sunt esențiale în administrarea siguranței institutiilor medicale, furnizând mesaje vocale precise în situații de urgență, fiind certificate normativului european EN-54. 

RFID

Sistemele RFID (Identificare prin Radiofrecvență) oferite de RAV în industria medicală sunt soluții inovatoare pentru gestionarea eficientă a resurselor și optimizarea proceselor. 

Aceste sisteme permit monitorizarea precisă a pacientilor, dar si a echipamentelor, a inventarului de medicamente și a altor resurse importante din mediul medical. 

Prin implementarea tehnologiei RFID, instituțiile medicale pot îmbunătăți semnificativ urmărirea activelor, reducând astfel erorile și crescând eficiența operațională.

Intercom

Tehnologia Intercom de la RAV permite comunicare sigură și eficientă în medii medicale, susținând atât activități zilnice, cât și gestionarea situațiilor de urgență. 

Sistemul folosește rețeaua IP pentru a oferi comunicații rapide și fiabile, cu posibilitatea de integrare flexibilă cu alte sisteme, precum supravegherea video și controlul accesului.

Conferințe și traducere simultană

Sistemele de conferință și traducere simultană oferă soluții de ultimă generație pentru îmbunătățirea comunicării și eficienței în evenimentele și întâlnirile de lucru din industria medicală. 

Acestea facilitează participarea multilingvă și conectarea globală, eliminând barierele lingvistice și favorizând o mai bună înțelegere și colaborare internațională.

Ceasoficare

Sistemele de ceasoficare MOBATIME asigură coordonarea eficientă a activităților și programelor, contribuind la precizia procedurilor medicale și la gestionarea eficientă a fluxurilor de pacienți și personal. 

Sistemele se bazează pe tehnologie elvețiană, cunoscută pentru fiabilitate și precizie, și pot include ceasuri analogice și digitale, difuzoare pentru anunțuri și software pentru cronometraj

Proiecte recente

ROMAUDIOVIDEO a implementat tehnologii de top pentru a optimiza experiența și siguranța spitalelor si a clinicilor

Farmaciile DONA

Spitalul Clinic Coltea

Spitalul Clinic Universitar

Clinica Sanador Victoriei

Spitalul Grigore Alexandrescu

Spitalul Dr. Victor Gomoiu

Spitalul Dr. Cantacuzino

Spitalul Dr. Carol Davila

Solicită ofertă

Inginerii și consultanții ROMAUDIOVIDEO vă vor trimite tehnologiile recomandate