Performanță

ROMAUDIOVIDEO este unul dintre cei mai importanți furnizori și integratori

de soluții audio-video din România, având în portofoliu lucrări de anvergură.

Experiență

ROMAUDIOVIDEO este unul dintre cei mai importanți furnizori și integratori de soluții audio-video din România, având în portofoliu lucrări de anvergură. De-a lungul a 30 de ani de activitate, a ridicat standardele industriei audio-video din România, implementând tehnologii de ultimă generație.

Importatori direcți de echipamente Audio-Video – Digital Signage, Digital Out-of-Home, Prosound, Alarmare Vocală, RFID, Nurse Call, Ceasoficare sau Retail Analytics și distribuitori unici pentru o mare parte dintre brandurile comercializate.

De asemenea, ROMAUDIOVIDEO este un integrator de tehnologii audio-video, astfel că se poate implica inclusiv în proiecte creative sau avangardiste, începând de la proiectarea sistemelor, până la comercializarea echipamentelor, instalarea acestora și mentenanța optimă.

Flexibilitate

Echipa noastră se poate adapta pe orice tip de proiect, începând de la clădiri corporate, până la stadioane sau complexuri comerciale.

Suntem integratori de tehnologii și inovații în industria audio-video, astfel ne putem implica inclusiv în proiecte creative sau avangardiste, începând de la proiectarea sistemelor, până la comercializarea echipamentelor, instalarea acestora și mentenanța optimă.

Certificări