SOLUȚII AUDIO-VIDEO

Centre comerciale

DOOH permite actualizări dinamice ale conținutului, fie că e outdoor cu LED-uri sau indoor cu totemuri și display-uri. Sonorizarea și alarmarea în mall-uri sunt cruciale pentru siguranța și informarea eficientă a vizitatorilor, numărul acestora fiind măsurat prin people counting.

DOOH

Digital Signage în centrele comerciale oferă flexibilitate în actualizarea conținutului, indiferent dacă este în aer liber cu LED-uri sau în interior cu totemuri și display-uri strategice. 

Acesta asigură că informațiile esențiale sunt transmise vizitatorilor, indiferent de locația lor în centrul comercial.

Digital Signage

Digital Signage în centrele comerciale oferă o platformă versatilă pentru comunicare și publicitate, consolidând experiența vizuală. 

Acesta permite afișarea flexibilă a informațiilor despre promoții, evenimente și produse, captând atenția vizitatorilor și influențând deciziile de cumpărare. 

Digital Signage sporește interacțiunea cu brandurile și oferă un canal eficient de comunicare pentru managementul centrului comercial, contribuind la creșterea vânzărilor și la îmbunătățirea experienței clienților.

Alarmare vocală

Alarmarea vocală în centre comerciale este esențială pentru siguranța și comunicarea eficientă cu vizitatorii. 

Mesajele vocale furnizează instrucțiuni clare în situații de urgență, iar sistemele de alarmare vocală oferă un nivel înalt de securitate.

Sonorizare

Sistemele de sonorizare in mall-uri sunt concepute pentru a oferi muzică de fundal și anunțuri comerciale într-un mod clar și eficient. 

Acestea sunt esențiale pentru îmbunătățirea experienței de cumpărături și pentru a contribui la starea de spirit a vizitatorilor.

Retail Analytics

Pentru o eficiență maximă, această soluție de analiză a datelor în retail se bazează pe o suită de instrumente, printre care se numără o platformă de numărare a persoanelor, senzori de ultimă generație, etichete de urmărire, hărți de căldură și etichete de excludere a personalului. 

Acestea joacă un rol esențial în asigurarea acurateței numărătorii clienților, prin eliminarea angajaților magazinului din calcul.

Proiecte recente

ROMAUDIOVIDEO a implementat tehnologii pentru a optimiza experiența clienților în centre comerciale

Promenada Mall

Băneasa Shopping CIty

Vivo Cluj-Napoca

City Park Constanta

Veranda Shopping Center

Park Lake Mall

Atrium Center

Solicită ofertă

Inginerii și consultanții ROMAUDIOVIDEO vă vor trimite tehnologiile recomandate