SOLUȚII AUDIO-VIDEO

Hoteluri

Hotelurile acordă o atenție sporită comunicării cu oaspeții prin Digital Signage, promovând evenimente și servicii. Sistemele de sonorizare și Prosound sunt fin ajustate pentru fiecare zonă, de la muzică ambientală până la anunțuri clare în spații aglomerate. În spațiile de conferință, soluțiile tehnologice cuprind videowall-uri, room-booking, videoconferință și RFID pentru gestionarea inventarului.

Digital Signage

Digital Signage transformă recepția și camerele hotelurilor în puncte interactive de informare. 

Ecranele digitale ghidează oaspeții și promovează serviciile hotelului. Sistemul ajută la optimizarea comunicării cu clienții și îmbunătățirea experienței acestora.

În plus, contribuie la creșterea vânzărilor prin publicitatea vizuală a ofertelor speciale și evenimentelor hoteliere.

Alarmare vocală

Sistemele de alarmare vocală în hoteluri garantează siguranța oaspeților prin difuzarea rapidă a instrucțiunilor în caz de urgență. 

Sunt vitale pentru evacuări eficiente, comunicând clar și fără ambiguitate în toate spațiile hoteliere. 

Aceste sisteme automatizează operațiunile hoteliere, sporind încrederea oaspeților în standardele de siguranță ale locației.

RFID

Tehnologia RFID în hoteluri facilitează identificarea rapidă a echipamentelor și gestionează accesul în camere, îmbunătățind controlul intrărilor și ieșirilor.

Această soluție modernizează serviciile hoteliere și oferă o experiență integrată și sigură pentru clienți.

Prosound

Sistemul ProSound din hoteluri îmbunătățește atmosfera și confortul, oferind sonorizare de calitate pentru evenimente, spații comune și camere de oaspeți. 

Este esențial pentru crearea unei experiențe acustice plăcute, fie că este vorba de muzică ambientală relaxantă sau sunet clar pentru conferințe, prezentări și spatiile de relaxare.

Soluțiile ProSound au o integrare estetică și funcțională.

Sonorizare

Tehnologia RFID în hoteluri facilitează identificarea rapidă a echipamentelor și gestionează accesul în camere, îmbunătățind controlul intrărilor și ieșirilor.

Această soluție modernizează serviciile hoteliere și oferă o experiență integrată și sigură pentru clienți.

Room Booking

Sistemul de Room Booking implementat în hoteluri de RAV permite gestionarea eficientă a rezervărilor de camere și săli, oferind vizibilitate și control îmbunătățit asupra disponibilității spațiilor. 

Această soluție ajută la optimizarea utilizării sălilor de conferință și întâlniri, asigurând o planificare precisă și acces ușor pentru oaspeți și personal.

Room Booking facilitează de asemenea și procesul de check-in și check-out, creând o experiență mai plăcută pentru clienți.

Videoconferință

Sistemele de videoconferință în hoteluri permit organizarea întâlnirilor profesionale și evenimentelor virtuale cu participanți de la distanță, oferind o calitate audio-video superioară și o interconectivitate ușoară. 

Acestea sunt ideale pentru hotelurile ce găzduiesc conferințe, seminarii și întâlniri de afaceri, permițând participanților să colaboreze eficient, indiferent de locație. Utilizarea acestor sisteme îmbunătățește experiența clienților corporate.

Proiecte recente

ROMAUDIOVIDEO a implementat tehnologii pentru a optimiza experiența clienților în hoteluri

Hotel Radisson Blu

Hotel Phoenicia

Hotel The Gerald’s

Hotel Marshal Garden

Hotel Ramada

Hotel Pullman

Hotel Novotel