Home  –  Proiecte  – Transport

Aeroportul Internațional Iași

Aeroportul Internațional Iași, amplasat în partea de nord-est a orașului cu același nume, se distinge prin focusul său pe zborurile charter și aviația de afaceri. Acest aeroport adoptă o abordare orientată către eficiență și confort, oferind servicii personalizate pentru a satisface nevoile pasagerilor săi.

FIDS
Sistemul oferă informații actualizate în timp real despre starea ficărui zbor, inclusiv ora de decolare, ora de sosire, eventuale întârzieri și porțile de îmbarcare. Aceste date contribuie la gestionarea călătoriilor și la evitarea neplăcerilor asociate posibilelor întârzieri.

FIDS indică pasagerilor porțile de îmbarcare, ghidându-i în mod eficient prin aeroport. Această funcționalitate este esențială pentru crearea unei experiențe de călătorie fluentă și organizată.

Această soluție este proiectată pentru a se integra perfect în infrastructura aeroportului, asigurîndu-se că informațiile sunt sincronizate cu celelalte sisteme operaționale. Această compatibilitate contribuie la o gestionare mai eficientă a resurselor și o experiență coezivă pentru toți utilizatorii.

Digital Signage

Echipamentele amplasate în diferite zone ale aeroportului oferă pasagerilor informații relevante precum harti interactive, condiții meteo locale, anunțuri de servicii și multe altele. Această interactivitate crește relevanța informațiilor și facilitează accesul rapid la datele necesare. Acest element adițional de interactivitate face ca așteptarea la aeroport să fie mai plăcută și mai informativă.

Adresare publică și alarmare vocală EN 54
Sistemele de alarmare și adresare publică conform standardului EN-54 au fost cu succes integrate în infrastructura aeroportului, furnizând o soluție de comunicare sigură și eficientă.

Pasagerii și personalul beneficiază acum de o soluție precisă, asigurând evacuarea rapidă și coordonată în cazul unor circumstanțe neașteptate și nu numai, acest sistem permițând transmiterea mesajelor în timp real.