Samsung The Wall – Soluție All-in-One

Samsung The Wall este un display micro LED modular inovator, echipat cu întreaga tehnologie premium din industrie. Acesta se bucură de funcția Multi View, ce permite redarea simultană, din mai multe surse (până la patru surse).

Aceste display-uri garantează imagini spectaculoase la o calitate de neegalat, dar și cea mai bună experiență de vizionare.

The Wall All-in-One – Instalare inovatoare și convenabilă

Acest display profesional de nouă generație aduce inovație atât experienței de vizionare, cât și în ceea ce privește instalarea. The Wall-in-One Samsung include un sistem de prindere pre-ajustat și un frame kit pre-asamblat. Acest kit având rolul de a simplifica întregul proces.

Caracteristica micro pixel pitch a IWB oferă cea mai detaliată imagine furnizată de Samsung, precum și o rată de refresh de 120Hz a ecranului, HDR10/10+ și LED HDR. Această rezoluție este îmbunătățită de puternicul procesor Micro AI (Inteligență Artificială), care analizează fiecare secundă de conținut instantaneu și optimizează calitatea imaginii.

The Wall Samsung menține calitatea imaginii la un nivel superior. Acest display profesional aduce imaginea la viață la o calitate imaculată, nemaivăzută până acum. Experimentează culorile în forma lor cea mai pură!