Alege menu boards digitale pentru restaurantul tău!

Industria retail este cea în care tehnologia Digital Signage este utilizată din ce în ce mai des. Mărcile de tip QSR, cum ar fi McDonalds, Burger King sau KFC au început să utilizeze menu boards digitale și ecrane tactile interactive self-service deja de o perioadă lungă de timp.  

Acestea îmbunătățesc comunicarea informației către client și creează o atmosferă mai plină de viață, putând fi și o sursă de venit dacă afișează reclame ale partenerilor.

Menu boardurile digitale sunt foarte utile în zona de retail, deoarece afișează conținut relevant și util, ce poate fi personalizat cu ușurință, inclusiv actualizări ale meniului sau prețurilor.

Aceste displayuri ajută la creșterea brand awarness-ului și la reducerea costurilor repetate de imprimare a meniurilor pe hârtie. De asemenea, ecranele de tip menu boards susțin îmbunătățirea eficienței din punct de vedere operațional.

Menu boardurile digitale au un impact semnificativ asupra afacerii, ajutând la creșterea loialității clienților și la fidelizarea acestora, astfel mărindu-se și profitul.