SOLUȚII AUDIO-VIDEO

Instituții publice

Digital signage transformă instituțiile publice prin ecrane interactive care înlocuiesc avizierele tradiționale, oferind informații actualizate și alerte. Sistemele audiovizuale externe și interne, inclusiv intercomul și sistemele de alarmare, îmbunătățesc comunicarea și siguranța. Tehnologia modernă în sălile de consiliu, cum ar fi videoconferințele și sistemele de rezervare, eficientizează întâlnirile și conferințele.

Digital Signage

Digital signage în instituțiile publice facilitează accesul la informații esențiale, cum ar fi anunțurile, programele evenimentelor și ghiduri, într-un format vizual atractiv și ușor de înțeles. Această tehnologie permite actualizarea rapidă și eficientă a conținutului, asigurând că publicul are mereu acces la cele mai recente informații și alerte de urgență.

Alarmare vocală

Pentru instituțiile publice, sistemele de alarmare vocală distribuite de RAV sunt esențiale pentru siguranța și eficiența comunicării în situații de urgență. 

Aceste sisteme includ componente cheie precum controlere, amplificatoare, microfoane, difuzoare și sunt certificate conform normelor europene EN-54, asigurând fiabilitate și performanță. 

Sonorizare

În instituțiile publice, sistemele de sonorizare profesională sunt utile pentru asigurarea unei acustici adecvate în diferite medii, cum ar fi săli de conferință, auditorii și alte spații publice. Aceste sisteme, compuse din echipamente audio de înaltă performanță, sunt proiectate să ofere calitate sonoră excelentă, fiind esențiale pentru adresări publice, evenimente și întâlniri.

Conferințe și traduceri simultante

Pentru instituțiile publice, tehnologia de ultimă generație în domeniul conferințelor și traducerilor simultane oferă o experiență interactivă și profesională. 

Aceste sisteme permit desfășurarea eficientă a întâlnirilor multilingve, asigurând o comunicare clară și precisă indiferent de barierele lingvistice, contribuind astfel la îmbunătățirea colaborărilor și dialogurilor la nivel internațional.

Intercom

În instituțiile publice, sistemele intercom oferite de RAV sunt soluții de comunicare audio integrate ce folosesc tehnologia prin rețea IP. 

Acestea asigură comunicări rapide și precise, sunt eficiente atât în activitățile cotidiene, cât și în situații de urgență, având capacitatea de a se integra cu alte sisteme pentru o mai bună gestionare și securitate.

Videoconferință

Pentru instituțiile publice, sistemele de videoconferință reprezintă o soluție esențială pentru comunicarea eficientă și colaborarea la distanță. Aceste tehnologii permit desfășurarea întâlnirilor și conferințelor cu participanți de la diferite locații, asigurând o interacțiune aproape la fel de efectivă ca și întâlnirile față în față.

Proiecte recente

ROMAUDIOVIDEO a implementat tehnologii pentru a optimiza experiența clienților în instituții publice

Parlamentul României

Tribunale & Judecătorii

Academia Națională de Informații

Primăria Sectorului 1

Solicită ofertă

Inginerii și consultanții ROMAUDIOVIDEO vă vor trimite tehnologiile recomandate