Digital Signage

Aceste afișaje aduc ideile creative la viață și permit afacerilor să afișeze conținut actualizat în timp real care captează atenția vizitatorilor și îi convinge. Sunt potrivite pentru orice industrie, incluzând retail, fast-food, corporații sau medical.descarcă broșura

Colaborarea dintre RAV și Samsung asigură o integrare optimă a tehnologiei și serviciilor de înaltă calitate pentru clienții care aleg să folosească platforma MagicINFO™ în sistemele lor de afișare digitală.

Soluția de Digital Signage este potrivită pentru orice industrie, incluzând retail, fast-food, corporații sau medical. 

Printre avantajele soluției se numără distribuirea inteligentă a conținutului, multiple opțiuni de design, compatibilitatea perfectă între echipamentele Samsung și sistemul de distribuire a conținutului, controlul complet la distanță al echipamentelor și întreținerea redusă a hardware-ului.

Studiu de caz

RAV a implementat soluții de Digital Signage pentru benzinăriile Rompetrol, contribuind la dezvoltarea și modernizarea acestora. Acest sistem inovator a permis o comunicare eficientă și atractivă cu clienții, facilitând o experiență optimă în cadrul benzinăriilor.

Pe langa aceasta, solutiile noastre au fost implementate și în proiecte personalizate pentru magazinele Auchan, farmaciile Dona, magazinele Carrefour sau restaurantele KFC.


citeste comunicatul pe Profit.ro

Remote Management Cloud

Acest serviciu permite companiilor să-și supravegheze ecranele de la distanță, indiferent de locație. Soluția are capacitatea de a identifica și remedia erorile de hardware și software, reducând astfel necesitatea deplasărilor la fața locului sau a solicitărilor de intervenții tehnice.

Cu ajutorul platformei CMS MagicINFO™, soluția de Digital Signage permite gestionarea conținutului și dispozitivelor de la un singur punct central

Platforma MagicINFO este inclusă în produsele Samsung Display Solutions și oferă utilizatorilor instrumente pentru crearea, gestionarea și analiza conținutului digital în cadrul soluțiilor de Digital Signage.

Aceasta oferă o suită de instrumente creative pentru crearea și gestionarea conținutului, precum și analiza datelor și automatizarea promoțiilor

Stative și Suporturi

Datorită parteneriatelor cu EDBAK și B-TECH, RAV oferă  stative și suporturi durabile, contribuind la aspectul și poziționarea strategică a  sistemelor de afișare digitală.

B-TECH este un alt lider în domeniul stative și suporturi pentru ecrane, oferind o gamă largă de produse de înaltă calitate și fiabilitate.

EDBAK este un producător european renumit de stative și suporturi pentru ecrane, cu o tradiție de peste 20 de ani în domeniu. Gama lor variată de produse include suporturi fixe, mobile, de perete sau tavan, precum și soluții personalizate pentru proiecte de orice dimensiune.

MagicINFO™ este format din trei componente principale care lucrează în sinergie: 

Author  crearea de conținut este ușoară și rapidă datorită instrumentelor integrate într-o interfață intuitivă.

Server – pe de altă parte, oferă o gestionare cuprinzătoare a conținutului, facilitând programarea, crearea de playlist-uri și distribuirea conținutului în sine.

Player – puteți reda conținutul în orice format, fără a fi nevoie să utilizați software sau hardware extern.

Alte soluții oferite

DOOH


vezi detalii

Alarmare


vezi detalii

Nurse Call


vezi detalii

RFID


vezi detalii

ProSound


vezi detalii

Sonorizare


vezi detalii