SAMSUNG – proiect grandios la Swiss Life Arena

Samsung s-a implicat într-un nou proiect grandios – instalarea de displayuri profesionale la Swiss Life Arena, transformând-o astfel în cea mai modernă arenă de hochei pe gheață din Elveția.

Înțelegând că fanii vin pe stadioane pentru o experiență live impresionantă, pe care nu o pot reproduce acasă, Swiss Life Arena a vrut să construiască un spațiu de evenimente modern și captivant. Samsung i-a ajutat în acest sens prin amplasarea unor displayuri LCD și LED de ultimă generație.

Cu un portofoliu divers de produse inovatoare ce oferă o calitate superioară a imaginii și asistență tehnică din partea experților, Samsung a ajutat la fiecare pas în crearea unui spațiu imens și emblematic, care va lăsa o imagine impresionantă despre această arenă în Elveția și nu numai.

Un motiv important pentru care Samsung a fost selectat pentru acest proiect este diversitatea de ecrane pe care o are în portofoliu. Swiss Life Arena este o locație multifuncțională pentru evenimente, ce găzduiește 12 000 de spectatori, de aceea avea nevoie de un partener de încredere care să se ocupe de instalarea în siguranță a soluțiilor de afișaj digital.

Samsung a instalat 669 mp de ecran LED în interiorul arenei, totalizând un număr de 18 milioane de leduri. Tabloul de marcaj central sub formă de cub gigant din interiorul arenei este piesa de rezistență, având dimensiunea de 12x12x8 metri. Acesta oferă o calitate uimitoare a imaginii și culori strălucitoare, făcându-i pe spectatori să se simtă parte din joc.

În afara patinoarului, au fost amplasate soluții Samsung ce îmbunătățesc semnificativ experiența clienților. Auditoriul a fost echipat cu capodopera tehnologică Samsung – The Wall, în timp ce în saloane și restaurante au fost amplasate displayuri profesionale Samsung din seria QMR. De asemenea, Magic Info, platflorma de management al conținutului a permis livrarea de conținut în timp real.

Romaudiovideo este distribuitor autorizat Samsung în România și se bucură de fiecare proiect important în care aceștia se implică.