Tehnologii Corporate

Oferim soluții pentru mediul de business, incluzând echipamente pentru săli de ședințe, traininguri interactive, hot desking și sisteme de videoconferințe. Tehnologiile moderne precum afișajul LED, videowall-uri, display-uri interactive și sisteme de conferință și traducere simultană sunt integrate pentru a spori eficiența în mediul de lucru de la birou și de la distanță.

LED Display

Afișajele LED sunt ideale pentru modernizarea spațiilor de lucru, oferind soluții vizuale de impact în birouri sau lobby-uri. Într-un birou, un ecran LED poate afișa indicatori de performanță sau agenda zilnică, facilitând accesul rapid la informații esențiale. 

În lobby, acestea pot fi folosite pentru a întâmpina vizitatorii cu mesaje personalizate sau pentru a afișa știri și actualizări. Prin claritatea și adaptabilitatea lor, afișajele LED transformă orice spațiu de lucru într-un mediu mai interactiv.

Videoconferință

Sistemele de videoconferință facilitează comunicarea interactivă între echipe, indiferent de distanțe. 

Acestea permit schimbul eficient de documente și materiale de prezentare, contribuind astfel la creșterea productivității. 

Adaptabile în diverse spații, de la săli de conferințe la zone neconvenționale, ele asigură o experiență audio-video de înaltă calitate și sunt compatibile cu majoritatea platformelor de comunicare, oferind flexibilitate și eficiență în orice mediu de lucru.

Videowall

Display interactiv

Sistem de vot

Videoconferință

Conferințe și traduceri

Sistemele de conferință și traducere simultană oferă o experiență profesională pentru evenimente multilingve, cum ar fi conferințele internaționale și reuniunile de afaceri.

Se elimină astfel bariera lingvistică și asigură o înțelegere mai bună a discuțiilor. Sunt utile în a aduce împreună participanți din diverse culturi, contribuind astfel la conectarea între diferite limbi și culturi.

Tablă interactivă

Sistem de sonorizare

Videoconferință

Videoproiectoare

Sonorizare

Sistemele de sonorizare sunt esențiale în mediul corporate, îmbunătățind acustica în spații precum săli de întâlniri, holuri, lobby-uri și locuri de întâlnire. 

Acestea asigură claritatea sunetului pentru conferințe, prezentări și întâlniri, contribuind astfel la o comunicare eficientă și profesională în clădirile de birouri.

Room Booking

Sistemul de room booking simplifică rezervarea sălilor de ședință în companii. Utilizatorii pot rezerva spații de lucru folosind telefonul sau scanând un cod QR. 

Acest sistem centralizează informațiile despre disponibilitatea sălilor, ajutând la evitarea conflictelor de programare și maximizând eficiența folosirii spațiilor. Este o soluție practică pentru organizarea spațiilor de întâlnire în mediul corporate.

Proiecte recente

ROMAUDIOVIDEO a implementat tehnologii de top pentru a optimiza experiența și siguranța mediului corporate

Timpuri Noi Square

Global City Pipera

Novo Park Business

Ursus Breweries

PwC Headquarters

ROMPETROL Offices

Solicită ofertă

Inginerii și consultanții ROMAUDIOVIDEO vă vor trimite tehnologiile recomandate