Conferințe

și traducere simultană

Tehnologie de ultima generație pentru conferințe și traduceri, oferind astfel o experiență interactivă și profesională

Tehnologie de ultima generație

Brähler Systems sunt pionierii tehnologiei pentru conferințe și traduceri simultane. Suntem mândri să aducem această tradiție de inovație și angajament față de calitate și sustenabilitate pe piața din România.

De ce Brähler Systems?

Fondată în 1959 de Helmut Brähler, compania a fost un pionier în tehnologia de conferință, inventând primul sistem de interpretare simultană, iar in 1976 primul sistem de conferință controlat prin software, Digimic.

Brähler Systems este recunoscută internațional pentru inovația și calitatea superioară a produselor sale, fiind implicată în conferințe de anvergură.

Tehnologie de ultima generație

Haitian Electronic Technology este un producător de echipamente pentru conferințe dedicat inovației și dezvoltării sistemelor de conferințe digitale, sistemelor de interpretare, microfoanelor wireless, microfoanelor de întâlnire și unei game largi de tehnologii pentru conferințe.

De ce Haitian Electronic Technology?

Sistemul de conferințe este fiabil și îndeplinește așteptările ridicate ale clienților din România. 

În plus, sistemul de votare wireless nu necesită cabluri și este potrivit pentru întâlniri fără aranjamente prealabile de locuri. Haitian Electronic are peste 100 de brevete și a fost numită o întreprindere de înaltă tehnologie în China, având certificări internaționale de top.

 

Studiu de caz

Companii precum Philip Morris International, Superbet și Roman Value Center, și-au exprimat nevoia unor soluții avansate de conferință și traducere simultană. 

Conștienți de impactul acestor tehnologii asupra eficienței și comunicării interne și internaționale, aceștia au ales să se bazeze pe competența și cunoștințele echipei RAV pentru a implementa aceste soluții adaptat la specificul fiecărei companii.

RAV Insights

Conferințele internaționale, evenimentele corporative cu participanți multilingvi, reuniunile diplomatice, târgurile și expozițiile internaționale, summiturile și întâlnirile de afaceri globale, conferințele științifice și academice, precum și evenimentele culturale și artistice cu audiență internațională.

 

Un sistem de conferință și traducere simultană utilizează următoarele tehnologii și echipamente:

 • Unități de traducere simultană (cabine de interpretare) pentru interpreți
 • Sisteme de emisie și recepție a sunetului (dispozitive de traducere și căști pentru participanți)
 • Echipamente audio și microfoane pentru vorbitori și prezentatori
 • Sisteme de înregistrare audio și video
 • Ecrane și monitoare pentru afișarea prezentărilor și a traducerilor
 • Software specializat pentru gestionarea fluxului de traducere și a interacțiunii între interpreți și participanți

Serviciile complementare care pot fi oferite împreună cu conferința și traducerea simultană pentru a spori experiența participanților includ:

 1. Servicii de înregistrare și redare.
 2. Servicii de transcriere și subtitrare.
 3. Servicii de streaming live.
 4. Servicii de gestionare a evenimentului.
 5. Servicii de interpretare și traducere în mai multe limbi.
 6. Servicii de consultanță și asistență tehnică.

Aceste servicii adiționale contribuie la facilitarea accesului la informații, la asigurarea unei comunicări clare și la organizarea eficientă a evenimentului.

Soluțiile de conferință și traducere simultană pot contribui la globalizare și conectarea între diverse culturi și limbi prin:

 1. Eliminarea barierei lingvistice: Prin furnizarea traducerii în timp real, participanții pot comunica și înțelege informațiile prezentate în limba lor maternă.
 2. Îmbunătățirea comunicării: Traducerea simultană facilitează comunicarea fluidă și precisă între vorbitori și audiență, indiferent de limba vorbită.
 3. Promovarea diversității: Permite participanților din diverse culturi și limbi să se implice și să contribuie la discuții și activități, sporind diversitatea și perspectiva în cadrul evenimentului.
 4. Extinderea audienței: Prin oferirea traducerii în diferite limbi, evenimentele pot atrage și implica audiențe internaționale, extinzând astfel raza de influență și conectând oameni din întreaga lume.

Astfel, soluțiile de conferință și traducere simultană facilitează interacțiunea globală și favorizează conectarea între culturi și limbi, contribuind la o mai mare înțelegere și colaborare la nivel internațional.

Alte soluții oferite